Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПугачевська, Катерина Йосипівна-
dc.date.accessioned2018-03-20T08:07:46Z-
dc.date.available2018-03-20T08:07:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1499-
dc.descriptionПугачевська К. Й. Управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства / К. Й. Пугачевська // Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки в умовах глобальної нестабільності : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (1-2 грудня 2016 р.). – Кременчук, 2016. – С. 306-307.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectякість продукціїen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.titleУправління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємстваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка 2016 Кременчук-306-307.pdfУправління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства310.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.