Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1623
Назва: Формування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Ключові слова: економіка готельного господарства
підприємства готельно-ресторанного бізнесу
формування кадрового потенціалу
Дата публікації: 2015
Видавництво: Карпатська вежа
Опис: Гоблик-Маркович Н. М. Формування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Гоблик-Маркович // Актуальні проблеми наукового й освітнього простору в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів. У 2 томах : Збірник тез доповідей за матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 травня 2015р.) – Мукачево : Карпатська вежа, 2015. – Том 1. – С.18-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1623
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гоблик-Маркович_ Формування кадровог%-18-20.pdfФормування кадрового потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу290.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.