Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Назва: Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: охорона праці
науково-технічний прогрес
естетика
ергономіка
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): У статті розкриті складові охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства. Метою є дослідження теоретичних складових охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування ресторанного господарства. Виробництво кулінарної продукції забезпечується використанням технологічних машин, що відповідають вимогам естетики й ергономіки та дотриманням людиною встановлених вимог охорони праці, техніки безпеки, санітарії і гігієни.
Опис: Головко, О. М. Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства / О. М. Головко, М. В. Чорій // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.524-531
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МДУ 2017№8.pdfСкладові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства521.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.