Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693
Title: | Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства |
Authors: | Головко, Ольга Миколаївна Чорій, Мирослава Василівна |
Keywords: | охорона праці науково-технічний прогрес естетика ергономіка |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | У статті розкриті складові охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства. Метою є дослідження теоретичних складових охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування ресторанного господарства. Виробництво кулінарної продукції забезпечується використанням технологічних машин, що відповідають вимогам естетики й ергономіки та дотриманням людиною встановлених вимог охорони праці, техніки безпеки, санітарії і гігієни. |
Description: | Головко, О. М. Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства / О. М. Головко, М. В. Чорій // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.524-531 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1693 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МДУ 2017№8.pdf | Складові сучасних підходів до охорони праці, техніки безпеки, естетики й ергономіки устаткування в закладах ресторанного господарства | 521.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.