Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1770
Назва: Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону
Автори: Мілашовська, Ольга Іванівна
Грянило, Анжеліка Василівна
Удут, М.М.
Ключові слова: інноваційний потенціал підприємства
готельно-ресторанний бізнес регіону
сфера послуг
ресурсний потенціал
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Стосовно інноваційного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу у статті визначено чинники, які сприятимуть розвитку інноваційного потенціалу підприємства готельно-ресторанного бізнесу регіону, проблеми ефективного використання і розвитку інноваційного потенціалу готельно-ресторанного підприємства. Визначено напрями підвищення рівня інноваційної діяльності підприємств готельно-ресторанного господарства регіону в сучасних умовах, сформовано заходи щодо покращення інноваційної діяльності закладів готельно-ресторанного господарства регіону. Розвиток інноваційної діяльності на перспективу неможливий без покращення інноваційної результативності підприємства та його персоналу, адже інноваційна діяльність повинна розглядатися як застосування науково-технічних засобів для діяльності зі створення нових конкурентоспроможних послуг.
Опис: Мілашовська, О. І. Інноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону / О. І. Мілашовська, А. В. Грянило, М. М. Удут // Економіка та суспільство : електронний науковий фаховий журнал. - Мукачево, 2017. - №8. - С.431-435
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1770
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8_2017-425-429.pdfІнноваційний потенціал підприємств готельно-ресторанного бізнесу регіону669.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.