Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Название: Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві
Авторы: Бадзьо, В. С.
Реслер, Марина Василівна
Ключевые слова: ресторанне господарство
суб’єкти господарської діяльності
обліково-аналітична система
Дата публикации: 2018
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто наукове узагальнення теоретико-методологічних положень і практичних засад та сформульовано концептуальну основу для вирішення комплексу проблем, пов’язаних із адаптацією існуючого обліково-аналітичного забезпечення для цілей стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства.
Описание: Бадзьо, В. С. Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві / В. С. Бадзьо, М. В. Реслер // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол.ред. В.В. Гоблик, І.І. Алмашій. - Мукачево : МДУ, 2018. - №Вип.1(1). - С.287-290
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО.pdfОрганізація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві177.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.