Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Название: | Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві |
Авторы: | Бадзьо, В. С. Реслер, Марина Василівна |
Ключевые слова: | ресторанне господарство суб’єкти господарської діяльності обліково-аналітична система |
Дата публикации: | 2018 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуто наукове узагальнення теоретико-методологічних положень і практичних засад та сформульовано концептуальну основу для вирішення комплексу проблем, пов’язаних із адаптацією існуючого обліково-аналітичного забезпечення для цілей стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства. |
Описание: | Бадзьо, В. С. Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві / В. С. Бадзьо, М. В. Реслер // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол.ред. В.В. Гоблик, І.І. Алмашій. - Мукачево : МДУ, 2018. - №Вип.1(1). - С.287-290 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО.pdf | Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві | 177.62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.