Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232
Назва: | Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві |
Автори: | Бадзьо, В. С. Реслер, Марина Василівна |
Ключові слова: | ресторанне господарство суб’єкти господарської діяльності обліково-аналітична система |
Дата публікації: | 2018 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто наукове узагальнення теоретико-методологічних положень і практичних засад та сформульовано концептуальну основу для вирішення комплексу проблем, пов’язаних із адаптацією існуючого обліково-аналітичного забезпечення для цілей стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства. |
Опис: | Бадзьо, В. С. Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві / В. С. Бадзьо, М. В. Реслер // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол.ред. В.В. Гоблик, І.І. Алмашій. - Мукачево : МДУ, 2018. - №Вип.1(1). - С.287-290 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2232 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВО-АНАЛІТИЧНОГО.pdf | Організація обліково-аналітичного забезпечення на підприємстві | 177.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.