Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2319
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Товканець, Ганна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-20T08:52:19Z | - |
dc.date.available | 2018-08-20T08:52:19Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2319 | - |
dc.description | Товканець Г. В. Корпоративна культура вищого навчального закладу та її роль у формуванні професійної компетентності майбутніх економістів у Чехії / Г. В. Товканець // Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій Університету Україна. - 2011р. - С. 170-174. | en_US |
dc.description.abstract | Важливою складовою процесу професійно-особистісного становлення майбутнього фахівця є освітнє середовище навчального закладу, в якому студент виступає суб’єктом власного професійного розвитку, де відбувається усвідомлення та прийняття змісту і технологій майбутньої професійної діяльності, вибудовування індивідуально-творчого професійного стилю. Одним із таких формуючих факторів є норми та правила, культура взаємовідносин суб’єктів навчально-виховного процесу у вищому навчальному закладі. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | корпоративна культура | en_US |
dc.subject | навчальний заклад | en_US |
dc.subject | майбутні економісти | en_US |
dc.subject | вищий навчальний заклад | en_US |
dc.title | Корпоративна культура вищого навчального закладу та її роль у формуванні професійної компетентності майбутніх економістів у Чехії | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ТОВКАНЕЦЬ Г. В..pdf | Корпоративна культура вищого навчального закладу та її роль у формуванні професійної компетентності майбутніх економістів у Чехії | 229.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.