Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2551
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБерезовська, Лариса Іванівна-
dc.date.accessioned2018-10-02T08:10:46Z-
dc.date.available2018-10-02T08:10:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2551-
dc.descriptionБерезовська Л. І. Психологічна характеристика конкурентоздатності майбутнього фахівця туристичної галузі / Л. І. Березовська // Актуальні проблеми психології - 2018р. - Випуск 49. Том І - С. 48-52en_US
dc.description.abstractУ статті представлено результати дослідження конкурентоздатності майбутніх фахівців туристичної галузі. Емпірично визначено, що майбутні фахівці туристичної галузі в основному високо мотивовані до успіху у професійній діяльності; готові йти на розумний, виважений ризик. Показано, що в опитаних студентів з високим рівнем мотивації до успіху виявляється високий рівень комунікативних та організаторських здібностей. Психологічними характеристиками конкурентоздатності майбутнього фахівця туристичної галузі є висока мотивованість до успіху, готовність до розумного, виваженого ризику, комунікабельність та організованість. Зазначено, що для формування та розвитку конкурентоздатного фахівця туристичної галузі в системі підготовки використовують соціально-психологічні тренінги.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectконкурентоздатністьen_US
dc.subjectфахівці туристичної галузіen_US
dc.subjectмотивація до успіхуen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectкомунікативні здібностіen_US
dc.subjectорганізаційні здібностіen_US
dc.titleПсихологічна характеристика конкурентоздатності майбутнього фахівця туристичної галузіen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Березовська_Пс_х-ка_конкурентоздатності_майб_фах_тур_гал.pdfПсихологічна характеристика конкурентоздатності майбутнього фахівця туристичної галузі367.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.