Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666| Titel: | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 
| Autoren: | Ліба, Наталія Степанівна Горват, С. В. | 
| Stichwörter: | заклади ресторанного господарства кінцева ціна продажна ціна страва | 
| Erscheinungsdatum: | 2017 | 
| Zusammenfassung: | За сучасних умов одним із найбільш динамічних напрямів економічної діяльності, який розвивається, є ресторанне господарство, що стає причиною достатньо жорсткої конкуренції між кафе, барами та ресторанами. Гостра конкуренція призводить до необхідності повного контролю за рухом товарно- матеріальних цінностей і грошових засобів, мінімізації витрат, які пов’язані з виробничим процесом, а також розробки оптимальної цінової політики, що є кроком до ефективного ціноутворення. У статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення, на продукцію цих закладів. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства. | 
| Beschreibung: | Ліба, Н. С. Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / Н. С. Ліба, С. В. Горват // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 23 (18). - С.262-267 | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666 | 
| Enthalten in den Sammlungen: | Статті | 
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| n23-262-267.pdf | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 394.12 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | 
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

