Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666| Title: | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 
| Authors: | Ліба, Наталія Степанівна Горват, С. В. | 
| Keywords: | заклади ресторанного господарства кінцева ціна продажна ціна страва | 
| Issue Date: | 2017 | 
| Abstract: | За сучасних умов одним із найбільш динамічних напрямів економічної діяльності, який розвивається, є ресторанне господарство, що стає причиною достатньо жорсткої конкуренції між кафе, барами та ресторанами. Гостра конкуренція призводить до необхідності повного контролю за рухом товарно- матеріальних цінностей і грошових засобів, мінімізації витрат, які пов’язані з виробничим процесом, а також розробки оптимальної цінової політики, що є кроком до ефективного ціноутворення. У статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення, на продукцію цих закладів. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства. | 
| Description: | Ліба, Н. С. Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / Н. С. Ліба, С. В. Горват // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 23 (18). - С.262-267 | 
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666 | 
| Appears in Collections: | Статті | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| n23-262-267.pdf | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 394.12 kB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

