Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666| Название: | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 
| Авторы: | Ліба, Наталія Степанівна Горват, С. В. | 
| Ключевые слова: | заклади ресторанного господарства кінцева ціна продажна ціна страва | 
| Дата публикации: | 2017 | 
| Краткий осмотр (реферат): | За сучасних умов одним із найбільш динамічних напрямів економічної діяльності, який розвивається, є ресторанне господарство, що стає причиною достатньо жорсткої конкуренції між кафе, барами та ресторанами. Гостра конкуренція призводить до необхідності повного контролю за рухом товарно- матеріальних цінностей і грошових засобів, мінімізації витрат, які пов’язані з виробничим процесом, а також розробки оптимальної цінової політики, що є кроком до ефективного ціноутворення. У статті розглядаються питання особливостей діяльності закладів ресторанного господарства, їх характерні виробничі риси, які впливають і на процес ціноутворення, на продукцію цих закладів. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства. | 
| Описание: | Ліба, Н. С. Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства / Н. С. Ліба, С. В. Горват // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2017. - №Випуск 23 (18). - С.262-267 | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2666 | 
| Располагается в коллекциях: | Статті | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| n23-262-267.pdf | Деякі особливості ціноутворення в закладах ресторанного господарства | 394.12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

