Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2969
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мілашовська, Ольга Іванівна | - |
dc.contributor.author | Грянило, Анжеліка Василівна | - |
dc.contributor.author | Балог, Е. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-13T08:00:39Z | - |
dc.date.available | 2018-12-13T08:00:39Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2969 | - |
dc.description | Мілашовська, О. Організація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону / О. Мілашовська, А. Грянило, Е. Балог // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.161-166 | en_US |
dc.description.abstract | Заклади готельно-ресторанного господарства займають значну частку ринку послуг на регіональному рівні та в Україні, загалом. Їх діяльність та розвиток безпосередньо позначається на стані економіки і в подальшому розвитку, адже заклади готельно-ресторанного господарства є невід’ємною складовою ринку послуг. В результаті створення та надання послуг дитячому контингенту закладами готельно-ресторанного господарства до економіки країни здійснюється надходження коштів, що виступає важливим елементом розвитку країни. Метою даної публікації виступає виокремлення послуг з метою обслуговування дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону та технологія організації процесу їх надання. Визначити основні тенденції при формуванні послуг для дитячого контингенту в закладах готельно-ресторанної індустрії. В результаті дослідження нами були визначені типи спеціалізованих підприємств готельно-ресторанного господарства для обслуговування дитячого контингенту. Визначили послуги для дітей та поділили їх за окремими ознаками. Сформували вимоги до матеріалів та меблів в закладах ресторанного господарства для дітей. Також виділили спеціалізовані дитячі заклади, які забезпечують обслуговування, відпочинок та оздоровлення. Виділили тенденції для створення дитячих меню в закладах ресторанного господарства. У результаті досліджень виявлено, що заклади готельно-ресторанного господарства для дітей найкраще розташовувати в житловій зоні та в межах міста. Дитячі заклади регіону найчастіше знаходяться в позаміській зоні, адже для їх нормального функціонування необхідні ресурси для оздоровлення (повітря, природні ресурси та природні умови). Обслуговування дитячого контингенту в закладах готельного господарства регіону знаходиться на стадії запровадження, тобто на початковому етапі. До таких послуг ми можемо віднести створення дитячих ігрових кімнат, дитячих майданчиків, послуги няні, вихователя, дитячі анімаційні програми. В результаті досліджень виявлено, що послуги по обслуговуванню дитячого контингенту в закладах готельного господарства регіону потребують подальшого розвитку, що і буде об’єктом наших подальших наукових досліджень. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанна індустрія | en_US |
dc.subject | готельно- ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | дитячий контингент | en_US |
dc.subject | сфера послуг | en_US |
dc.subject | економіка регіону | en_US |
dc.subject | послуги для дітей | en_US |
dc.subject | дитяча кімната | en_US |
dc.title | Організація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
n19-162-167.pdf | Організація послуг для дітей в закладах готельно-ресторанного господарства регіону | 338.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.