Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілашовська, Ольга Іванівна-
dc.contributor.authorОлексюк, Н.-
dc.date.accessioned2018-12-13T12:49:38Z-
dc.date.available2018-12-13T12:49:38Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2975-
dc.descriptionМілашовська, О. Проблематика процесу виробництва кулінарної продукції в ресторані / О. Мілашовська, Н. Олексюк // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.181-187en_US
dc.description.abstractОсновним чинником для підвищення ефективності роботи підприємств ресторанного господарства є раціонально і вдало продуманий процес виробництва кулінарної продукції . Найкращі позиції на ринку ресторанних послуг займають підприємства, які постійно вдосконалюють свій продукт і підтримують його на належному рівні, цим самим задовольняючи постійно зростаючі вимоги своїх клієнтів. На сьогодні в Україні існує значна кількість ресторанних закладів перед якими гостро постала проблема виробництва кулінарної продукції, так як для більшості із них характерним є низький рівень впровадження поточних механізованих ліній для приготування напівфабрикатів і готової продукції, неправильне розміщення виробничих приміщень, низький рівень індустріалізації та фізично і морально застаріле обладнання, що у свою чергу порушує роботу не лише виробничих підрозділів, а й усього закладу. У статті досліджено проблеми виробництва кулінарної продукції з якими найчастіше стикаються вітчизняні ресторани. Метою дослідження є вирішення проблем виробництва кулінарної продукції і надання рекомендацій щодо вдосконалення даного процесу. Однією з найбільших проблем виробництва кулінарної продукції є крадіжка продуктів харчування. Надано рекомендації щодо уникнення крадіжок продуктів на підприємстві, розміщення виробничих цехів на підприємстві щоб не перешкоджати створенню поточності та послідовності технологічних процесів, створення запасів сировини і товарів в цілях забезпечення безперебійної роботи закладу, оптимальних режимів збереження сировини, підбору устаткування. Підкреслено важливість індустріалізації ресторанного господарства, яка здійснюється шляхом впровадження прогресивних форм організації виробництва, використання високоефективної техніки та ресурсозберігаючих технологій. Заміна традиційної технології індустріальною дозволяє більш раціонально використовувати сировину та обладнання, збільшити строки зберігання продукції, підвищити її якість.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectресторане господарствоen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectкулінарна продукціяen_US
dc.titleПроблематика процесу виробництва кулінарної продукції в рестораніen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n19-182-188.pdfПроблематика процесу виробництва кулінарної продукції в ресторані441.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.