Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрокопець, І.-
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-12-13T15:41:34Z-
dc.date.available2018-12-13T15:41:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2976-
dc.descriptionГоловко, О. Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму / О. Головко, І. Прокопець // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №19 (14). - С.187-195en_US
dc.description.abstractРозвиток готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової індустрії туризму здійснюється на основі державної туристичної політики і в рамках регіональної програми розвитку туризму. Наявні програми транскордонного співробітництва сприяють налагодженню контактів із партнерами за кордоном і розробці стратегії розвитку індустрії туризму. Динамічно розвивається супутня до туристично-рекреаційної галузі інфраструктура вздовж транспортних магістралей, починаючи з пунктів перетину державного кордону і до кондорів з іншими областями. Реалізація програм та вирішення масштабних завдань забезпечується діяльністю центральних і місцевих органів і залежить від кваліфікації персоналу тощо. Для забезпечення реалізації стратегії розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму є аналіз наявної матеріально-технічної бази, якість послуг, професійна підготовка фахівців, конкурентоздатність готелів і ресторанів, фінансово-господарської діяльності тощо. Визначено, що Закарпатська область завдяки вигідному географічному положенню та геополітичному розташуванню; розвиненої транспортної мережі; наявності історичних і культурних пам’яток; природних і рекреаційних ресурсів, гостинності може забезпечити активний відпочинок та оздоровлення населення за умови державної політики, інвестицій, що сприятиме розвитку готельно-ресторанного господарства у відповідності до вимог і потреб.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоen_US
dc.subjectсфера туризмуen_US
dc.subjectтуристична індустріяen_US
dc.subjectрекреаційний потенціалen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectмаркетингова стратегіяen_US
dc.titleСучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризмуen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
n19-188-196.pdfСучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства Закарпаття як складової сфери туризму364.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.