Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Название: Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану
Авторы: Ліба, Наталія Степанівна
Ключевые слова: бюджетування
бюджет
бюджетний процес
Дата публикации: 2014
Краткий осмотр (реферат): Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ліба Н.С. 05.pdfБюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану1.28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.