Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Название: | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану |
Авторы: | Ліба, Наталія Степанівна |
Ключевые слова: | бюджетування бюджет бюджетний процес |
Дата публикации: | 2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ліба Н.С. 05.pdf | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 1.28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.