Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліба, Наталія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-12T18:58:17Z | - |
dc.date.available | 2017-11-12T18:58:17Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301 | - |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | бюджетування | en_US |
dc.subject | бюджет | en_US |
dc.subject | бюджетний процес | en_US |
dc.title | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ліба Н.С. 05.pdf | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 1.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.