Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліба, Наталія Степанівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-12T18:58:17Z | - |
dc.date.available | 2017-11-12T18:58:17Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/301 | - |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні засади формування бюджетів на підприємствах та особливості бюджетування в сучасних умовах. Встановлено необхідність бюджетування діяльності ресторану. Розглянуто особливості складання операційних бюджетів в ресторанах. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | бюджетування | en_US |
dc.subject | бюджет | en_US |
dc.subject | бюджетний процес | en_US |
dc.title | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Ebben a gyűjteményben: | Статті |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Ліба Н.С. 05.pdf | Бюджетування як елемент підвищення ефективності управління діяльністю ресторану | 1.28 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!