Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Titel: Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства
Autoren: Басараб, М. І.
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Stichwörter: виробнича логістика
логістична система
інновації ринку ресторанного господарства
методи обслуговування
організація харчування
Erscheinungsdatum: 2015
Zusammenfassung: У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві.
Beschreibung: Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Enthalten in den Sammlungen:Статті

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
n18-263-266.pdfСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства223.18 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.