Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Titel: | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства |
Autoren: | Басараб, М. І. Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
Stichwörter: | виробнича логістика логістична система інновації ринку ресторанного господарства методи обслуговування організація харчування |
Erscheinungsdatum: | 2015 |
Zusammenfassung: | У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві. |
Beschreibung: | Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028 |
Enthalten in den Sammlungen: | Статті |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
n18-263-266.pdf | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | 223.18 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.