Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Title: Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства
Authors: Басараб, М. І.
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Keywords: виробнича логістика
логістична система
інновації ринку ресторанного господарства
методи обслуговування
організація харчування
Issue Date: 2015
Abstract: У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві.
Description: Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Ebben a gyűjteményben:Статті

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
n18-263-266.pdfСучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства223.18 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!