Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Название: | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства |
Авторы: | Басараб, М. І. Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
Ключевые слова: | виробнича логістика логістична система інновації ринку ресторанного господарства методи обслуговування організація харчування |
Дата публикации: | 2015 |
Краткий осмотр (реферат): | У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві. |
Описание: | Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n18-263-266.pdf | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | 223.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.