Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Басараб, М. І. | - |
dc.contributor.author | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-21T10:32:03Z | - |
dc.date.available | 2018-12-21T10:32:03Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3028 | - |
dc.description | Басараб, М. І. Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства / М. І. Басараб, Н. М. Гоблик-Маркович // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Мукачево : Карпатська вежа, 2015. - №18 (13). - С.262-265 | en_US |
dc.description.abstract | У статті визначено основні напрями оптимізації діяльності ресторанних підприємств, сформовано інноваційні орієнтири ринку ресторанного господарства, виділені функції виробничої логістики у ресторанному господарстві. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | виробнича логістика | en_US |
dc.subject | логістична система | en_US |
dc.subject | інновації ринку ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | методи обслуговування | en_US |
dc.subject | організація харчування | en_US |
dc.title | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
n18-263-266.pdf | Сучасні аспекти оптимізації сфери ресторанного господарства | 223.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.