Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Titel: Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах
Autoren: Голубка, Ярослав Володимирович
Мартон, Кристина Юріївна
Stichwörter: калькулювання собівартості продукції
методи обліку витрат
Erscheinungsdatum: 2014
Zusammenfassung: У даній статті проаналізовано методи обліку витрат на виробництві та калькулювання собівартості продукції на хлібопекарському підприємстві.
Beschreibung: Голубка, Я. В. Методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах / Я. В. Голубка, К. Ю. Мартон // Науковий вісник Мукачівського державного університету. - Карпатська вежа, 2014. - №17 (12). - С.114-120
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3048
Enthalten in den Sammlungen:Статті

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
n17-115-121.pdfМетоди обліку витрат і калькулювання собівартості продукції на хлібопекарських підприємствах305.88 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.