Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorКампов, Надія Семенівна-
dc.contributor.authorМахлинець, Сергій Степанович-
dc.contributor.authorСимочко, Г.В.-
dc.date.accessioned2017-11-12T20:44:11Z-
dc.date.available2017-11-12T20:44:11Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; організація напоїв і харчування; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-ресторанна справа» та може бути використаний для вивчення деяких питань з таких дисциплін, як «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства». Потреба в підручниках для підготовки фахівців напрямку «Готельно-ресторанна справа» значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде слугувати дане видання.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectорганізація готельного господарстваen_US
dc.titleОрганізація готельного господарстваen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Навчальний посібник

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organizacia gotel gospod.pdfОрганізація готельного господарства2.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.