Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/31
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фенчак, Любов Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-27T08:40:46Z | - |
dc.date.available | 2017-11-27T08:40:46Z | - |
dc.date.issued | 2014-03-14 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/31 | - |
dc.description | Фенчак, Л. М. Етнокультурна складова у підготовці майбутніх фахівців початкової школи - важливий чинник формування національної свідомості молодших школярів / Л. М. Фенчак // Актуальні проблеми педагогічної науки : Матеріали VI Всеукраїнської науково-практичної заочної конференції (14-15 березня 2014 р.). - Миколаїв, 2014. - С.58-60. | en_US |
dc.description.abstract | Підвищення ефективності підготовки фахівців є актуальним не тільки для України, але і для всього світового суспільства. Вирішення цієї проблеми тісно пов’язане з переусвідомленням мети і результату вищ ої освіти в цілому. На сьогоднішній день визначено основні ключові компетентності, якими повинен володіти майбутній спеціаліст. Відповідно до цього і мета його професійної підготовки співвідноситься з формуванням базових компетентностей. Саме компетентнісний підхід розглядається як один із важливих концептуальних принципів, який визначає сучасну методологію оновлення змісту освіти. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | національна свідомость молодших школярів | en_US |
dc.title | Етнокультурна складова у підготовці майбутніх фахівців початкової школи - важливий чинник формування національної свідомості молодших школярів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
004.pdf | Етнокультурна складова у підготовці майбутніх фахівців початкової школи - важливий чинник формування національної свідомості молодших школярів | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.