Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/34
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гладинець, Наталія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-27T11:37:38Z | - |
dc.date.available | 2017-11-27T11:37:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/34 | - |
dc.description | Гладинець, Н. Ю. Застосування кластерного аналізу для оцінки розвитку інноваційної діяльності промисловості України / Н. Ю. Гладинець // Схід : Аналітично-інформаційний журнал. - Донецьк : Український культурологічний центр, 2013. - №6(126). - С.55-60. | en_US |
dc.description.abstract | У статті проаналізований стан інноваційної діяльності в промисловості України та її особливості в галузевому розрізі. Здійснене групування галузей промисловості залежно від основних параметрів інноваційної активності та результатів інноваційної діяльності. За допомогою кластерного аналізу виділені та об'єднані галузі, що характеризуються різним ступенем інноваційної активності, виокремлені найбільш ефективні кластери в контексті результативності їх функціонування. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.relation.ispartofseries | №6(126) | - |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | інноваційна діяльність | en_US |
dc.subject | інноваційний розвиток | en_US |
dc.subject | інноваційний потенціал | en_US |
dc.subject | інноваційна активність | en_US |
dc.subject | ієрархічний кластерний аналіз | en_US |
dc.title | Застосування кластерного аналізу для оцінки розвитку інноваційної діяльності промисловості України | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
02_Hladynets-Schid-2013.pdf | Застосування кластерного аналізу для оцінки розвитку інноваційної діяльності промисловості України | 437.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.