Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorЛегач, Н. М.-
dc.date.accessioned2019-10-10T10:53:50Z-
dc.date.available2019-10-10T10:53:50Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3766-
dc.descriptionГоловко О. М. Аналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Н. М. Легач // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 519-521en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectготельно-ресторанні підприємстваen_US
dc.subjectкорпоративна культураen_US
dc.titleАналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємствen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_of_essence_of_corporate_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfАналіз сутності корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств746.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.