Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Title: | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства |
Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Козар, Я. І. |
Keywords: | культура харчування ресторанне господарство заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdf | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства | 743.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.