Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Titel: | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства |
Autoren: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Козар, Я. І. |
Stichwörter: | культура харчування ресторанне господарство заклади ресторанного господарства |
Erscheinungsdatum: | 2019 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdf | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства | 743.28 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.