Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Titel: Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства
Autoren: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Козар, Я. І.
Stichwörter: культура харчування
ресторанне господарство
заклади ресторанного господарства
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdfОсобливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства743.28 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.