Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Назва: | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства |
Автори: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Козар, Я. І. |
Ключові слова: | культура харчування ресторанне господарство заклади ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdf | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства | 743.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.