Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Козар, Я. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-15T06:59:58Z | - |
dc.date.available | 2019-10-15T06:59:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3784 | - |
dc.description | Молнар-Бабіля Д. І. Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства / Д. І. Молнар-Бабіля, Я. І. Козар // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (16-17 травня 2019 р., м. Мукачево) / ред.кол. : Т.Д.Щербан (гол.ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 553-554 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | культура харчування | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | en_US |
dc.title | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_of_food_culture_in_the_activity_of_restaurants.pdf | Особливості культури харчування у діяльності закладів ресторанного господарства | 743.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.