Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Title: Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства
Authors: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Лізак, Є. М.
Keywords: вегетаріанство
роздільне харчування
ресторанне господарство
інноваційні заклади харчування
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Гоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdfВиди харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства853.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.