Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Title: | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства |
Authors: | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна Лізак, Є. М. |
Keywords: | вегетаріанство роздільне харчування ресторанне господарство інноваційні заклади харчування |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | МДУ |
Description: | Гоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdf | Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства | 853.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.