Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Назва: Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства
Автори: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Лізак, Є. М.
Ключові слова: вегетаріанство
роздільне харчування
ресторанне господарство
інноваційні заклади харчування
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Гоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdfВиди харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства853.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.