Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоблик-Маркович, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorЛізак, Є. М.-
dc.date.accessioned2019-11-14T11:24:02Z-
dc.date.available2019-11-14T11:24:02Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4088-
dc.descriptionГоблик-Маркович Н. М. Види харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства / Н. М. Гоблик-Маркович, Є. М. Лізак // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 215-219en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectвегетаріанствоen_US
dc.subjectроздільне харчуванняen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectінноваційні заклади харчуванняen_US
dc.titleВиди харчування в інноваційних закладах ресторанного господарстваen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Types_of_food_in_innovative_restaurants.pdfВиди харчування в інноваційних закладах ресторанного господарства853.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.