Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Titel: Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів
Autoren: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Беликанич, О. В.
Stichwörter: заморожування
«шокове» заморожування
кріогенна технологія
кріогенне заморожування
новітні технології
Erscheinungsdatum: 2018
Herausgeber: МДУ
Beschreibung: Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdfАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів852.18 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.