Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Titel: | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів |
Autoren: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Беликанич, О. В. |
Stichwörter: | заморожування «шокове» заморожування кріогенна технологія кріогенне заморожування новітні технології |
Erscheinungsdatum: | 2018 |
Herausgeber: | МДУ |
Beschreibung: | Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092 |
Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdf | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 852.18 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.