Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Назва: Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Беликанич, О. В.
Ключові слова: заморожування
«шокове» заморожування
кріогенна технологія
кріогенне заморожування
новітні технології
Дата публікації: 2018
Видавництво: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdfАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів852.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.