Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorБеликанич, О. В.-
dc.date.accessioned2019-11-14T13:12:44Z-
dc.date.available2019-11-14T13:12:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092-
dc.descriptionМолнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectзаморожуванняen_US
dc.subject«шокове» заморожуванняen_US
dc.subjectкріогенна технологіяen_US
dc.subjectкріогенне заморожуванняen_US
dc.subjectновітні технологіїen_US
dc.titleАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктівen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdfАналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів852.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.