Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.contributor.author | Беликанич, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-14T13:12:44Z | - |
dc.date.available | 2019-11-14T13:12:44Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4092 | - |
dc.description | Молнар-Бабіля Д. І. Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів / Д. І. Молнар-Бабіля, О. В. Беликанич // Міжнародний та національний досвід суспільно-географічного розвитку туристичної галузі в умовах євроінтеграції : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Мукачево, 17 жовтня 2018 року) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : РВВ МДУ, 2018. - С. 235-239 | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | заморожування | en_US |
dc.subject | «шокове» заморожування | en_US |
dc.subject | кріогенна технологія | en_US |
dc.subject | кріогенне заморожування | en_US |
dc.subject | новітні технології | en_US |
dc.title | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_modern_technologies_application_cryogenic_freezing_foodstuffs.pdf | Аналіз сучасних технологій застосування кріогенного заморожування харчових продуктів | 852.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.