Untitled : [532] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 532
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Регіональний аспект розвитку та впровадження рекламної діяльності у закладах ресторанного господарстваЧекірко, Б.В.
2019Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарстваТарновський, Р.Р.
2019Управління діяльністю готельного підприємстваСідор, М.В.
2019Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарстваСергеєва, А.О.
2019Організація та планування рекламної кампанії для підприємства ресторанного господарстваПаш, В.Й.
2019Організація безпеки готельно-ресторанного підприємстваНиколайчук, Т.П.
2019Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарстваМасалович, О.М.
2019Матеріально-технічне забезпечення нового готельноресторанного підприємстваМанилова, К.О.
2019Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовахЛакота, Р.Р.
2019Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарстваКухарська, Ю.Я.
2019Провадження інноваційних технологій у закладі готельного господарстваКогутич, О.І.
2019Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарстваКобаль, В.В.
2020Формування культури спілкування учнів початкової школи в процесі діалогічної мови на уроках іноземної мовиІллеш, М. М.
2020Формування англомовної компетентності в діалогічному мовленні майбутніх фахівців з туризму в коледжахТереля, Т. М
2019Напрями розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській областіКіш, Е. О.
2019Дослідження стану та напрямів розвитку санаторно-курортного господарства Закарпатської областіКипила, А. С.
2019Управління комунікаційними процесами на підприємстві готельно-ресторанного господарстваЗозулич, К. О.
2019Удосконалення обслуговування іноземних туристів в закладах готельного господарстваДьерке, Е.-О.В.
2019Особливості організації кейтерингового обслуговуванняДіус, І. О.
2019Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексахДиганич, Я. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 532