Untitled
: [532]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 532
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Регіональний аспект розвитку та впровадження рекламної діяльності у закладах ресторанного господарства | Чекірко, Б.В. |
2019 | Оптимізація основного виробничого процесу у закладах готельно-ресторанного господарства | Тарновський, Р.Р. |
2019 | Управління діяльністю готельного підприємства | Сідор, М.В. |
2019 | Особливості обслуговування різних груп туристів на підприємствах ресторанного господарства | Сергеєва, А.О. |
2019 | Організація та планування рекламної кампанії для підприємства ресторанного господарства | Паш, В.Й. |
2019 | Організація безпеки готельно-ресторанного підприємства | Николайчук, Т.П. |
2019 | Удосконалення якості надання послуг як стратегічного фактору виливу на успіх готельного господарства | Масалович, О.М. |
2019 | Матеріально-технічне забезпечення нового готельноресторанного підприємства | Манилова, К.О. |
2019 | Особливості організації роботи служби харчування готельного підприємства в сучасних умовах | Лакота, Р.Р. |
2019 | Вдосконалення використання виробничого потенціалу на підприємствах ресторанного господарства | Кухарська, Ю.Я. |
2019 | Провадження інноваційних технологій у закладі готельного господарства | Когутич, О.І. |
2019 | Вдосконалення кадрової безпеки на підприємстві ресторанного господарства | Кобаль, В.В. |
2020 | Формування культури спілкування учнів початкової школи в процесі діалогічної мови на уроках іноземної мови | Іллеш, М. М. |
2020 | Формування англомовної компетентності в діалогічному мовленні майбутніх фахівців з туризму в коледжах | Тереля, Т. М |
2019 | Напрями розвитку гастрономічного туризму в Закарпатській області | Кіш, Е. О. |
2019 | Дослідження стану та напрямів розвитку санаторно-курортного господарства Закарпатської області | Кипила, А. С. |
2019 | Управління комунікаційними процесами на підприємстві готельно-ресторанного господарства | Зозулич, К. О. |
2019 | Удосконалення обслуговування іноземних туристів в закладах готельного господарства | Дьерке, Е.-О.В. |
2019 | Особливості організації кейтерингового обслуговування | Діус, І. О. |
2019 | Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах | Диганич, Я. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 532