Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4772
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Барчі, Беата Василівна | - |
dc.contributor.author | Мартин, Наталя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-17T11:47:31Z | - |
dc.date.available | 2020-02-17T11:47:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4772 | - |
dc.description | Барчі Б. В. Особливості формування граматичних навичок у студентів у процесі вивчення практичної граматики англійської мови / Б. В. Барчі, Н. В. Мартин, Т. М. Кравченко // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.18-23 | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглянуто особливості формування граматичних навичок у студентів. Проаналізовано основні категоріальні компоненти у вивченні англійської граматики. Проведено аналіз вправ для формування граматичних навичок у студентів. Розглянуто принципи відбору граматичних мінімумів. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | практична граматика | en_US |
dc.subject | тренувальні вправи | en_US |
dc.subject | граматичний мінімум | en_US |
dc.title | Особливості формування граматичних навичок у студентів у процесі вивчення практичної граматики англійської мови | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Peculiarities_formation_grammar_skills_students_process_studying_practical_grammar_of_English.pdf | Особливості формування граматичних навичок у студентів у процесі вивчення практичної граматики англійської мови | 814.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.