Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
Title: | Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект |
Authors: | Ільтьо, Т. І. |
Keywords: | продовольча безпека якість безпечність стандартизація |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | МДУ |
Abstract: | У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні. |
Description: | Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Food_safety-and_quality_International_aspect.pdf | Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект | 730.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.