Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
Назва: | Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект |
Автори: | Ільтьо, Т. І. |
Ключові слова: | продовольча безпека якість безпечність стандартизація |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні. |
Опис: | Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Food_safety-and_quality_International_aspect.pdf | Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект | 730.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.