Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІльтьо, Т. І.-
dc.date.accessioned2020-02-20T09:16:51Z-
dc.date.available2020-02-20T09:16:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829-
dc.descriptionІльтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232en_US
dc.description.abstractУ статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherМДУen_US
dc.subjectпродовольча безпекаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectбезпечністьen_US
dc.subjectстандартизаціяen_US
dc.titleБезпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспектen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food_safety-and_quality_International_aspect.pdfБезпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект730.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.