Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/482
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білей-Рубан, Наталія Василівна | - |
dc.contributor.author | Білоцька, Л.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-21T14:09:40Z | - |
dc.date.available | 2017-11-21T14:09:40Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/482 | - |
dc.description | Білей-Рубан, Н. В. Математично-статистичні методи: особливості та перспективи їх використання в задачах управління якістю продукції / Н. В. Білей-Рубан, Л. Б. Білоцька // Вісник Хмельницького національного університету. Серія: "Технічні науки" : науковий журнал. - Хмельницький : ХНУ, 2006. - №6(87). - С.213-216. | en_US |
dc.description.abstract | Розглядається значення математично-статистичних методів(МСМ) в організаційно-технічних системах виробництв з метою аналізу та вирішення проблем з якості, а також можливості використання розробленої класифікації МСМ на різних етапах життєвого циклу продукції та особливості вибору МСМ для задач управління якістю і оцінка їх рівня на основі розроблених показників якості МСМ технологічного призначення. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | ХНУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки;№6(87) | - |
dc.subject | трикотажні вироби | en_US |
dc.subject | ниткові з'єднання | en_US |
dc.subject | якість з'єднань | en_US |
dc.subject | шви | en_US |
dc.title | Математично-статистичні методи: особливості та перспективи їх використання в задачах управління якістю продукції | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | Математично-статистичні методи: особливості та перспективи їх використання в задачах управління якістю продукції | 562.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.