Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Title: Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Білаш, Олена Володимирівна
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
стратегічне планування
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Description: Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdfФрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу738.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.