Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Название: | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Авторы: | Білаш, Олена Володимирівна |
Ключевые слова: | готельно-ресторанний бізнес стратегічне планування |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | МДУ |
Описание: | Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdf | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | 738.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.