Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855
Назва: | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Білаш, Олена Володимирівна |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес стратегічне планування |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МДУ |
Опис: | Білаш О. В. Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Білаш // Актуальні проблеми обліково-аналітичного процесу в управлінні підприємницькою діяльністю: матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції ( м. Мукачево, 19 листопада 2019 р.) / гол.ред. М.В. Реслер. - Мукачево : МДУ, 2019. - С. 171-175 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4855 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Features_ of_ institutional_ support_ of_ socio-economic_development _of_ regions.pdf | Фрактальний підхід до стратегічного планування підприємств готельно-ресторанного бізнесу | 738.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.