Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яцканич, Марина Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-28T13:03:32Z | - |
dc.date.available | 2020-02-28T13:03:32Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989 | - |
dc.description | Яцканич М. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. М. Яцканич; наук. керів. О. О. Королович. - Мукачево: МДУ, 2019. -84с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета і завдання дослідження. Метою роботи є поглиблення теоретико-методологічних положень та розробка науково-практичних рекомендацій із удосконалення обліку і внутрішнього контролю у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Для досягнення мети дослідження визначено такі завдання: - вивчити особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та їх вплив на побудову системи обліку і внутрішнього контролю; - оцінити сучасний стан теорії й практики визнання та формування результатів діяльності підприємства, що відповідає потребам сучасного менеджменту; - дослідити та розробити стратегію розвитку діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування якісно нової системи управління, що є передумовою для вдосконалення обліку та внутрішнього контролю; - удосконалити систему обліку результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування своєчасної, повної та достовірної інформації для потреб управління; - сформувати організаційні засади системи внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу як важливої складової сучасної системи управління; - розробити методику внутрішнього контролю результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу для підвищення контрольних функцій системи менеджменту й своєчасності їх реалізації. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.title | Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Untitled |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Accounting_internal_control_in_management_hotel_and_restaurant_business.pdf | Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнес | 779.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.