Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5129
Название: Особливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства
Авторы: Рубіш, Марина Андріївна
Геревич, В. В.
Ключевые слова: ресторанне господарство
обслуговування дітей
Дата публикации: 2018
Издательство: МДУ
Описание: Рубіш М. А. Особливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства / М. А. Рубіш, В. В. Геревич // Сучасні тенденції розвитку науки і освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Мукачево, 17-18 травня 2018 р.) / гол. ред. Т.Д. Щербан. - Мукачево : МДУ, 2018. - С.483-484
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5129
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Features_of_servicing_children_in_restaurants.pdfОсобливості обслуговування дітей в закладах ресторанного господарства565.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.