Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5150
Title: Особливості процесу запам’ятовування під час вивчення граматичного матеріалу англійської мови
Authors: Барчі, Беата Василівна
Гейдер, Генріетта Золтанівна
Капац, Мар’яна Василівна
Keywords: англійська мова
граматична компетенція
граматичні навички
пам’ять
процеси пам’яті
Issue Date: 2019
Publisher: МДУ
Abstract: У статті проаналізовано особливості процесу запам’ятовування під час вивчення граматичного матеріалу англійської мови. Виокремлено типи людської пам’яті, а саме наочно-образний; словесно-образний; проміжний. Розкрито думку про можливості надання комп’ютерної допомоги для ефективності дії процесів пам’яті при вивченні англійської мови, а саме граматичного матеріалу. Виокремлено якості запам’ятовування, які беруть участь під час вивчення граматичного матеріалу. Узагальнено психологічні особливості процесу запам’ятовування граматичного матеріалу. Підкреслено, що процеси пам’яті, а саме їхня єдність прослідковується у взаємо обумовленості та в проникненні одного процесу в інший. Визначено особливості процесу запам’ятовування у формуванні граматично-комунікативної компетенції, що забезпечується лінгвістичним, мовленнєвим і соціокультурним досвідом.
Description: Барчі Б. В. Особливості процесу запам’ятовування під час вивчення граматичного матеріалу англійської мови // Б. В. Барчі, Г. З. Гейдер, М. В. Капац // Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія "Педагогіка та психологія" : збірник наукових праць / гол.ред. Г. В. Товканець. - Мукачево : МДУ, 2019. - Випуск 2(10), Ч.1. - С.178-180
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5150
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Features_ of_ the_ memorization_ process _when_ learning _English_ grammar.pdfОсобливості процесу запам’ятовування під час вивчення граматичного матеріалу англійської мови717.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.