Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Title: Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів
Authors: Кампов, Надія Семенівна
Касинець, Отокар Вікторович
Keywords: національна кухня
гастрономічний тур
Issue Date: 2018
Publisher: МДУ
Description: Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdfЗнайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів774.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.