Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259| Назва: | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів | 
| Автори: | Кампов, Надія Семенівна Касинець, Отокар Вікторович  | 
| Ключові слова: | національна кухня гастрономічний тур  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | МДУ | 
| Опис: | Кампов Н. С. Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів / Н. С. Кампов, О. В. Касинець // Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (21 березня 2018 року). – Мукачево, 2018. – С.11-12 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/5259 | 
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Familiarity_with_national_cuisine_is_a_major_element_of_gastronomic_tours.pdf | Знайомство з національною кухнею - головний елемент гастрономічних турів | 774.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.